Ploi în întreaga țară, până sâmbătă dimineață. Vremea se răcește

HomeSocial

Ploi în întreaga țară, până sâmbătă dimineață. Vremea se răcește

 

Administrația Națională de Meteorologie a informat vineri că în intervalul 16 octombrie, ora 18:00 – 17 octombrie, ora 10:00, în întreaga țară se vor semnala ploi în general moderate cantitativ și fenomene de instabilitate atmosferică.

Conform meteorologilor, în acest interval, aria ploilor se va deplasa către estul și sud-estul teritoriului. Va ploua moderat cantitativ, iar local în Oltenia, Muntenia, Moldova și Dobrogea vor fi și manifestări de instabilitate atmosferică: averse ce vor avea și caracter torențial și descărcări electrice. În perioade scurte sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15 – 20 l/mp și, izolat, 30 – 40 l/mp. În cursul zilei de vineri, 16 octombrie, vor fi ploi și în jumătatea de vest a țării, unde izolat se vor consemna cantități de apă de 15 – 20 l/mp.

Meteorologii atrag atenția că sâmbătă și duminică (17 și 18 octombrie) vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar va deveni rece pentru această perioadă, mai ales în vestul, centrul și nordul țării.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0