Prima paginăSport

Play-off și play-out la fotbaliștii juniori

Dimensiune text

Echipa de juniori B a LPS Roman a început cu o înfrângere faza a doua a competiției.

 

 

S-a disputat deja prima etapă din turneele play-off și play-out ale campionatelor naționale de fotbal ale juniorilor A și B. Echipa de juniori B a Liceului cu Program Sportiv Roman, pregătită de Ticu Lupușoru, a început turneul play-off, la care participă primele patru clasate din serie la sfârșitul returului sezonului regulat, cu o înfrângere, 1-6 în deplasare cu CSMS Iași. Echipa romașcană a început faza amintită a competiției de pe poziția a patra, cu două puncte, obținute pe baza rezultatelor din prima fază a întrecerii, 0-0 și 0-0 cu CSMS Iași. În play-off se ține cont de rezultatele înregistrate între cele patru echipe calificate. La finalul acestei faze, prima clasată se va califica în faza zonală a competiției.

Înainte de începerea turneului play-off al seriei A clasamentul se prezenta astfel: 1. LPS Iași – 11 puncte (golaveraj 11-5), 2. CSMS Iași 10 p (6-4), 3. Ceahlăul Piatra Neamț 9 p (13-11), 4. LPS Roman 2 p (3-12).

Joi, 9 mai, LPS Roman va juca pe teren propriu cu Ceahlăul Piatra Neamț, cu începere de la ora 14.

În campionatul juniorilor A, LPS Roman (antrenor Sorin Manea) joacă în turneul play-out, cel în care participă echipele clasate pe locurile 5-10 la finalul returului. În primul meci, LPS Roman a învins LPS Suceava cu 3-1. Joi, 9 mai, va juca în deplasare cu AFC Botoșani.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0