Prima paginăActualitateRoman

Plata cu cardul elimină cozile de la ghişeu

Dimensiune text

Reprezentanţii Primăriei Roman îi îndeamnă pe romaşcani să plătească online taxele şi impozitele locale. Până acum, aproape 400 de persoane fizice şi juridice folosesc această metodă, avantajul fiind acela că se evită deplasarea până la ghişeul Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale şi statul la rând. Achitarea online a impozitelor şi taxelor locale se realizează prin intermediul Sistemului Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar.

„Puteţi plăti online dacă parcurgeţi următorii paşi: trimiteţi o cerere ca persoană fizică sau ca reprezentant al unei persoane juridice pe adresa de e-mail – informatic@primariaroman.ro însoţită de toate documentele necesare. După trei zile lucrătoare puteţi ridica, personal, drepturile de acces – cont şi parolă – de la Compartimentul Informatic, la camera 16. Pentru a consulta lista taxelor şi impozitelor locale datorate, cu ajutorul contului şi al parolei vă puteţi conecta la adresa: https://www.grupsoft.ro/roman/index.jsp”, se arată într-un comunicat al Primăriei Roman.

Plata se face la adresa www.ghiseul.ro. Cei care vor să ştie care sunt documentele necesare pentru a plăti online taxele locale trebuie să acceseze adresa: http://www.primariaroman.ro/ditl_plata.php.

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • selaru bogdan 6 ani

    Deci pentru a achita impozitele online trebuie sa ma duc la primarie , sa fac o cerere , sa se aprobe si mai mult trebuie sa achit TAXA DE TIMBRU :)) Incredibil . Deci cum vine asta!!?? Mai platesc o taxa ca sa pot plati taxele . Primaria Roman a reusit sa birocratizeze pana si platile online !!:)))
    Oameni buni exista e-mail , scanere , etc . Treziti-va !!
    PS : Ar fi interesant daca puteti afla cati cetateni si-au platit taxele anul trecut prin aceasta minunata metoda :))