Piscinele din jurul Romanului s-au deschis. Ștrandul mai așteaptă

HomeSocial

Piscinele din jurul Romanului s-au deschis. Ștrandul mai așteaptă

Începutul verii calendaristice a adus și primele zile caniculare din acest an. Vremea bună a adus deschiderea celor trei piscine din apropierea Romanului, aparținând unor complexuri hoteliere din Horia și Dulcești sau cea a Centrului Medical Barticești, din comuna Botești.

Complexul Condor Resort din comuna Dulcești a deschis piscina exterioară încă de săptămâna trecută, din 28 mai, aici fiind deja organizate și primele evenimente. Tarifele de acces sunt de 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii, noutatea acestui sezon fiind reprezentată de baldachinele pentru patru persoane, care pot fi rezervate la prețul de 300 de lei – tariful incluzând șampanie și băuturi răcoritoare. Rezervări se pot face la numărul de telefon: 0745 788 718.

De sâmbătă, 4 iunie, este anunțată și deschiderea piscinei complexului Motel Restaurant Imperial, din comuna Horia, pentru care se pot face rezervări la numărul de telefon 0722 305 028. Tariful pentru acest sezon nu a fost încă anunțat, însă anul trecut o zi de distracție la piscină a costat 20 de lei în timpul săptămânii și 25 de lei în weekend.

Tot pe 4 iunie este anunțată și deschiderea piscinei exterioare cu apă sărată a Centrului Medical Barticești, din comuna Botești. Aici, tarifele de acces vor fi de 30 de lei de luni până vineri, pentru persoanele de peste 14 ani, și de 40 de lei sâmbăta și duminica. Lunea, piscina este deschisă între orele 12 – 20, iar de marți până duminică între orele 10 – 20. Detalii la numărul de telefon al Centrului Medical Barticești, 0233 781 441.

În ceea ce privește ștrandul din Roman, acesta este deocamdată închis. În urmă cu câteva săptămâni, primarul Leonard Achiriloaei afirmase că se intenționează deschiderea ștrandului în jurul datei de 1 iunie, însă până vineri nu fusese anunțată o dată oficială pentru începerea sezonului estival în ștrandul din Complexul de Agrement „Moldova” din Roman. Angajarea personalului pentru ștrand încă este în curs de definitivare, un nou concurs în acest sens urmând a avea loc din data de 17 iunie. Anul trecut, accesul în ștrand a costat 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii în weekend, iar în timpul săptămânii 10 lei pentru adulți și 6 lei pentru copii. Anul trecut, din cauza vremii reci din luna iunie, ștrandul a fost deschis abia pe 22 iunie.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0