Pietonalul Ștefan cel Mare, premiat la Gala Administrație.ro

HomeActualitate

Pietonalul Ștefan cel Mare, premiat la Gala Administrație.ro

 

Joi, 12 octombrie, la București, a avut loc cea de-a 13-a ediție a Galei Administrație.ro, un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. În cadrul acestui eveniment, municipiul Roman a primit premiul de excelență pentru proiectul de reabilitare și modernizare a Pietonalului Ștefan cel Mare.

„Municipiul Roman a fost premiat la Gala Administrație.ro, eveniment ajuns la cea de-a XIII-a ediție. Joi seară, la București, am participat la decernarea premiilor, având bucuria ca pe lista câștigătorilor să se numere și orașul nostru, pentru proiectul de modernizare a Pietonalului Ștefan cel Mare. Modernizarea «gropii» este un proiect început cu mulți ani în urmă și cred că odată cu finalizarea ultimului tronson, aproape gata, și a refacerii terasamentului de la etaj, vom putea oferi cetățenilor, dar și agenților economici, un spațiu de socializare și de comerț european. După munca «tehnică», vom începe să gândim un proiect de revitalizare a zonei, de a organiza evenimente care să le ofere cetățenilor prilejul de a se bucura de această investiție, iar agenților economici soluții de a-și diversifica ofertele”, a declarat primarul Lucian Micu.

La Gala Administraţie.ro din acest an au participat lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România. Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administrației publice a fost precedată de un seminar dedicat managementului modern în administrație, un domeniu deosebit de important pentru o administrație publică de tip european.

În anii anteriori, municipiul Roman a fost apreciat la nivel național pentru proiecte precum microhidrocentrala de pe râul Moldova, Complexul Sportiv și de Agrement Moldova sau pentru salvarea corpului B al Colegiului Naţional „Roman-Vodă”, proiect premiat în 2016.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 4
 • BINE CA S-A PREMIAT…PROIECTUL ! PE CAND PREMIEREA ,,FINALIZARII” PROIECTULUI ?!

 • Nu are importanta…important este ca PSD a pierdut Romanul. Asa ca : ciocu mic … i-am ciuruit ! Ha ! Ha ! Ha !

 • DIN OS MARE DOMNESC DE LEURIAN MICU SE CREDE BURICU – GALE PREMIERI DIPLOME – CE MAI ROMANU E UN BURIC DE LUME – AUTONOMIE MAI LIPSESTE – PIETONALUL = BANI ARUNCATI PE APA GÂRLEI – CINE INTRA IN GAURA AIA? DAR DIPLOMA CONTEȘTE NU PRACTICUL

 • Distinse „bubu” … Epoca in care am fost invatati sa iubim „carpusorii” a apus….
  Acum suntem invatati sa iubim Leurenii….
  E fain…este totusi o schimbare….
  Cat despre Micu… Respecta-i omului norocul !
  Risc sa ma repet : Nu Leoreanu si Micu au castigat ! PSD-UL A PIERDUT ! ASTA MA MULTUMESTE ! ASTA MA ODIHNESTE ! ASTA MA HRANESTE ! Sunt un altfel de romascan : in orasul meu cancerul purulent psd-ist a pierdut. In Romanul in care eu am votat PSD a pierdut…restul e gargara….
  E greu…stiu…