Prima paginăSocial

Petrecere pentru pensionari oferită de CARP Roman

Dimensiune text

Evenimentul a fost organizat de conducerea CARP Roman, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice.

pensionari 2150 de pensionari, membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Roman, au petrecut duminică, 5 octombrie, la Restaurantul „Chianti”. Petrecerea a fost organizată de conducerea CARP Roman cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice. „Ne bucurăm că am reuşit să-i sărbătorim pe pensionari de ziua lor. Membrii noştri sunt oameni care au muncit o viaţă întreagă, au sfinţit locul, iar contribuţia lor la dezvoltarea societăţii este impresionantă. Este prima întâlnire de acest gen de la schimbarea conducerii. Nu am beneficiat de niciun sponsor în organizarea evenimentului. Pensionarii au fost sprijiniţi financiar de instituţia noastră pentru a putea participa la eveniment şi pentru a se bucura de câteva ore de destindere şi de voie bună. Am fost bucuroşi că am petrecut împreună şi că fiecare dintre participanţi a reuşit, poate, să uite de necazurile specifice vârstei „, a precizat inginer Dumitru Călărăşanu, preşedintele CARP Roman.

Sărbătoriţii au primit cele mai alese urări din partea Consiliului Director al CARP Roman, mâncare bună şi muzică  pentru toate gusturile. „CARP Roman îşi desfăşoară activitatea fără întrerupere, fiind aproape de nevoile pensionarilor. Am reuşit să acordăm toate împrumuturile cerute de membrii noştri. Este o perioadă în care trebuie să rezolvăm foarte multe cereri ale pensionarilor. În această perioadă, membrii CARP ne solicită bani pentru ajutorarea nepoţilor la începerea în cele mai bune condiţii a şcolii sau a anului universitar, pentru aprovizionarea pe iarnă cu murături sau cu lemne. Totodată, oferim ajutoarele nerambursabile pentru pensionarii cu venituri mici şi acordăm ajutoarele solicitate de deces şi cele pentru tratament”, a precizat președintele Călărășanu.

Întâlnirea a fost un prilej pentru pensionari de a afla următoarea petrecere din acest an la care vor participa. „Pe 27 decembrie organizăm microrevelion pentru membrii CARP Roman. Înscrierile pentru petrecerea de sfârşit de an vor fi anunţate în timp util”, a spus Vasile Albu, membru în Consiliul Director al CARP Roman.

Pensionarii au aplaudat intenţia conducerii şi sprijinul pe care îl primesc de la instituţie.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0