Petrecere pe patinoarul din centrul orașului

HomeSocial

Petrecere pe patinoarul din centrul orașului

 

Primăria municipiului Roman intenționează să organizeze un eveniment prin care să promoveze în rândul cetățenilor patinoarul deschis săptămâna trecută în Piața „Roman Vodă”. Este vorba de o petrecere similară cu cea realizată în vară la Ștrand, pentru a-i încuraja pe romașcani să iasă din case și să se bucure de acest obiectiv.

Petrecerea ar urma să aibă loc sâmbătă, pe 23 decembrie, reprezentanții administrației locale așteptând și propuneri de la cetățeni, pentru ca evenimentul să fie pe gustul cât mai multor romașcani.

„Primăria municipiului Roman intenționează ca, pe 23 decembrie, să organizeze o petrecere pe patinoarul amenajat în Piața Roman Vodă. Muzică, mișcare, joc de lumini și bună dispoziție vor fi ingredientele principale pentru ca petrecerea să fie un succes. Până vineri, 15 decembrie, așteptăm pe pagina noastră de Facebook propunerile dumnevoastră, pentru ca evenimentul să fie cât mai plăcut pentru cât mai multe persoane, cu recomandarea ca ideile să presupună costuri minime din partea administrației publice locale. Reamintim faptul că programul la Patinoarul Roman începe zilnic de la orele 10.00 și se închide la orele 22.00, taxa de acces pentru o sesiune de o oră și jumătate este de 10 lei, iar închirierea patinelor costă tot 10 lei. Începând din această săptămână, la patinoar va exista și un instructor care să-i poată învăța pe începători să patineze”, anunță reprezentanții Primăriei municipiului Roman.

Primăria Roman nu a suportat niciun cost pentru amenajarea patinoarului, investiția fiind făcută de o firmă privată, cea care asigură și parte din costurile cu spectacolul de Revelion. Pentru anul viitor, primarul Lucian Micu a declarat că intenționează ca administrația locală să aibă propriul patinoar pe timp de iarnă, urmând ca pe timpul anotimpului cald instalația de răcire să poată fi utilizată pentru a asigura o temperatură optimă în birourile instituției.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1