Prima paginăSport

Petrea și Linguraru, medaliate cu bronz la naționale

Dimensiune text

La Campionatul Național de Lupte, seniori, încheiat duminică, 8 iulie, în București, Anca Petrea (foto) a luat medalia de bronz. Mădălina Linguraru, fosta sa colegă de la Clubul Atletic, transferată în acest an la CSM Sfîntu Gheorghe, a obținut un rezultat identic, dar la categoria 48 kg.

 

Sportiva de la Clubul Atletic Roman, elevă a antrenorului Dumitru Artene, n-a reușit accederea în finala categoriei 59 de kilograme și a fost nevoită să lupte în recalificări pentru a ajunge pe treapta a treia a podiumului la cea mai importantă competiție internă.

Mădălina Linguraru (foto dreapta) , fosta sa colegă de la Clubul Atletic și cu puțin timp în urmă medaliată cu bronz la europenele de juniori, transferată în acest an la CSM Sfîntu Gheorghe, a obținut un rezultat identic, dar la categoria 48 kg.
Pe Mădălina o mai așteaptă încă o competiție majoră, Campionatul Mondial rezervat juniorilor, unul care va avea loc în Thailanda, în luna septembrie.
La Mondialele de anul trecut, desfășurate în România, romașcana s-a clasat pe poziția a șaptea.

Tot la naționalele seniorilor din capitală, alte două reprezentante ale Clubului Atletic Roman s-au clasat pe locul al cincilea, Mihaela Obreja, la categoria 63 kg, respectiv Alexandra Airinei, 67 kg.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0