Prima paginăSanatate

Peste 700 de pacienţi au apelat la centrele de permanenţă

Dimensiune text

Luna decembrie 2012 a fost una extrem de încărcată pentru cadrele medicale din cele patru centre de permanenţă din zona Romanului. Sărbătorile de iarnă au adus mai puţini pacienţi la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, iar mulţi dintre bolnavi au preferat să apeleze la centrele de permanenţă pentru tratament.

 

 

Nu mai puţin de 746 de persoane, din care 148 de copii cu vârste de până la 14 ani, au avut nevoie fie de tratament, fie de pansamente. Cel mai solicitat a fost centrul de permanenţă situat pe strada Anton Pann, unde au fost consultaţi 264 de pacienţi şi s-au efectuat 334 de tratamente. La centrul de permanenţă situat pe strada Bogdan Dragoş s-au prezentat 173 de pacienţi şi s-au efectuat 335 de tratamente, 90% dintre acestea fiind făcute la adulţi. La centrul de permanenţă din Tămăşeni s-au acordat 175 de consultaţii, fiind efectuate 112 tratamente. Și la centrul de permanenţă Med Class au apelat 134 de pacienţi, fiind efectuate 141 de tratamente.

La sfârşitul anului trecut, cadrele medicale care activează în aceste centre şi-au primit drepturile salariale restante. Centrele de permanenţă funcţionează în fiecare zi începând cu ora 15 până a doua zi dimineaţă la ora 7, iar sâmbăta şi duminica au program non-stop.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0