Prima paginăActualitate

Peste 60 de șoferi au rămas fără permis, în acest weekend

Peste 60 de șoferi au rămas fără permis, în acest weekend

Dimensiune text

În ultimele 48 de ore, poliţiştii cu atribuții pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au desfășurat acțiuni pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente de circulație, informează IPJ Neamț.

Astfel, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 145.000 de lei. Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 63 de permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, 31 iulie, ora 16.00, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe drumul național DN 15D, în localitatea Turturești, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Piatra Neamț, care conducea un autoturism, cu 139 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h. Șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

Citește și:   Poliţiștii alături de bicicliști, în cadrul evenimentului „MTB Roman Maraton”

„Respectați regimul legal de viteză! Polițiștii rutieri reamintesc că viteza excesivă și cea neadaptată la condițiile de drum sau trafic reprezintă una dintre principalele cauze generatoare a accidentelor rutiere în județul Neamț. Pentru siguranța traficului rutier și menținerea unei atitudini prudente în trafic, polițiștii acționează pe principalele drumuri naționale și județene cu aparatele radar, inclusiv cu dispozitivul TrueCam. Pentru călătorii în siguranță, recomandăm conducătorilor auto să circule cu prudenţă, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0