HomeRoman

Peste 4.000 romașcani sînt așteptați la Primărie

Persoanele care beneficiază de tichete sociale pot merge la Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Roman pentru a ridica bonurile valorice. Acordarea tichetelor a început miercuri, 8 august, și va continua pînă cînd fiecare beneficiar va intra în posesia acestora.

 

Tichetele sociale se oferă persoanelor care au o pensie mai mică sau egală cu 700 lei, precum și persoanelor cu handicap care se încadrează în aceeași valoare a venitului lunar. Valoarea unui bon este de 30 lei, fiecărui beneficiar oferindu-i-se un tichet pentru fiecare lună a anului. Distribuția acestor tichete se face o dată la două luni.

Deocamdată, 4.030 de romașcani au dreptul de a lua aceste tichete oferite de Primăria municipiului Roman. Tichetele pot fi folosite la cumpărături în 45 de magazine din oraș, pentru achiziționarea de alimente sau medicamente.

Cei care nu au depus încă cereri pentru a beneficia de tichete sociale o pot face în luna septembrie, pentru a ridica primele bonuri în luna octombrie. Distribuirea bonurilor valorice se face la sediul Direcției de Asistență Socială (foto) de pe strada Alexandru cel Bun – vizavi de Seminarul Teologic Ortodox „Sfîntul Gheorghe”.

Comentarii

WORDPRESS: 1