Peste 2.300 de romașcani cer tichete sociale de la Primărie

HomeSocial

Peste 2.300 de romașcani cer tichete sociale de la Primărie

 

 

Etapa de primire a dosarelor pentru prima tranșă din programul de acordare de tichete sociale acordate romașcanilor cu o situație materială precară s-a încheiat, în total fiind înscrise 2.330 de persoane, informează Primăria municipiului Roman.

Tichetele sociale se vor putea ridica de la Direcția de Asistență Socială, cu sediul pe strada Alexandru cel Bun, în perioada 17 – 25 aprilie. Tichetele sociale se pot ridica în termen de 30 de zile calendaristice de la data distribuirii acestora. Distribuirea tichetelor sociale este un sprijin material constând în acordarea, de două ori pe an, de tichete sociale în valoare de 70 de lei, în vederea achiziţionării de alimente de bază şi medicamente.

„Reamintim faptul că beneficiază de tichete sociale orice familie în care cel puţin un membru este pensionar sau persoană cu handicap, persoanele singure pensionare, persoanele singure încadrate în grad de handicap, care au domiciliul în municipiul Roman şi realizează venituri nete ce nu depăşesc 1.200 lei/lună/membru de familie. Pentru cea de-a doua tranșă de acordare de tichete sociale, ce se derulează în preajma sărbătorilor de Crăciun, persoanele care îndeplinesc condițiile de mai sus trebuie să depună actele doveditoare la Direcția de Asistență Socială în perioada 4 noiembrie – 22 noiembrie 2019, tichetele urmând să se acorde în perioada 2 – 20 decembrie 2019”, precizează reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1