Prima paginăRoman

Peste 150 de romașcani vor fi puși în posesie

Dimensiune text

Peste 150 de persoane sunt invitate luni, 15 aprilie, la ora 9.00, pe tarlaua Poligonul Mare, care se află pe teritoriul municipiului Roman. Reprezentanții Primăriei Roman au terminat de rezolvat toate problemele legate de suprapunere și proprietate aferente tarlalei Poligonul Mare, care are o suprafață de 74,5 hectare, iar luni se va face punerea în posesie, după ce o firmă de cadastru va realiza toate măsurătorile aferente.

 

 

„Rugăm persoanele interesate să se prezinte în locația indicată, la ora 9.00, pentru ca activitatea de măsurare și, respectiv, de punere în posesie să se desfășoare în cele mai bune condiții. Vrem ca toți proprietarii să fie mulțumiți și convinși că oamenii din Primăria Roman au făcut lucrurile corect și obiectiv”, a afirmat Lucian Micu, viceprimarul municipiului Roman.

Angajații Primăriei Roman mai au de rezolvat problemele din tarlalele }arna de Jos, Două tarlale, Gura Moldovei, Hățaș și Dig – Canal. Lucrările aferente acestor suprafețe sunt aproape finalizate și mai rămân de rezolvat tarlalele Bolohan și Aerodrom. Tarlaua Poligonul Mare are 152 de proprietari.

Primăria Roman încearcă să rezolve problemele legate de proprietate pe anumite suprafețe de teren încă din anul 2008. Cele mai multe probleme au fost legate de faptul că terenul din acte era mai mult decât cel din realitate. La un moment dat, primarul municipiului Roman a descoprit o parcelă pentru care erau însumate titluri de proprietate ce ajung la 30 de hectare, dar parcela avea doar 20 de hectare.

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]

[sam_ad id=”130″ codes=”true”]

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0