Prima paginăActualitate

Peste 150 de polițiști în stradă, în acest weekend

Peste 150 de polițiști în stradă, în acest weekend

Dimensiune text

Cu ocazia festivităților prilejuite de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului din data de 15 august, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț a luat o serie de măsuri pentru intensificarea acţiunilor şi prezenţa echipajelor de poliţie în locurile aglomerate şi în zona lăcaşurilor de cult din judeţ care sărbătoresc hramul, în vederea prevenirii evenimentelor negative.

În perioada 13 – 15 august, 160 de polițiști, cu 80 de mijloace auto, vor acționa, în medie, zilnic, în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale. Se va asigura prezenţa activă a poliţiştilor rutieri pe drumurile publice din judeţ, în proximitatea lăcaşurilor de cult și în zonele turistice unde se vor desfășura manifestări publice circumscrise acestei sărbători. pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, fluidizarea şi controlul traficului rutier.

În această perioadă, polițiștii rutieri vor acționa pe principalele drumuri județene și naționale, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului rutier, în punctele cu risc ridicat de accidente. Pentru menținerea unei atitudinii prudente în trafic, polițiștii rutieri vor acționa cu șapte aparate radar, inclusiv dispozitivul True Cam.

Totodată se va asigura prezenţa echipajelor de poliţie, în locurile aglomerate şi a lăcaşurilor de cult din judeţul nostru, dar şi în zonele de agrement, în vederea prevenirii evenimentelor negative, precizează reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0