Percheziţii la persoane bănuite de furt de cablu telefonic

HomeActualitate

Percheziţii la persoane bănuite de furt de cablu telefonic

Vineri dimineață, 11 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au pus în executare, în județul Iași, șapte mandate de percheziții domiciliare și patru mandate de aducere, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, în perioada decembrie 2021 – ianuarie 2022, patru persoane, cu vârste cuprinse între 23-29 ani, ar fi sustras 1.360 de metri de cablu telefonic, prin escaladarea stâlpilor de susținere ai rețelei de telefonie, în afara localității Boghicea. Prin activitatea infracțională a fost creat un prejudiciu de aproximativ 38.000 de lei.

„În urma percheziţiilor efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă care privesc posibila activitate infracțională a persoanelor vizate de anchetă, elementele de fixare ale cablurilor pe stâlp, precum și atelaje hipo. Patru persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Sagna, în vederea continuării cercetărilor”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

În activități au fost angrenați polițiști din cadrul Poliției municipiului Roman, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și Iași.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0