Pensionarii au prima şansă din 2016 de a pleca în stațiune

Dimensiune text

Prima serie de tratament balnear are ca dată de intrare în staţiuni perioada 15 – 18 februarie 2016. Pentru această serie, pentru judeţul Neamţ au fost repartizate 48 de bilete, din care doar 30 bilete de tratament balnear au intrat în alocarea automată, pentru 18 bilete de tratament nefiind înregistrate solicitări.

Cele 30 de bilete au fost alocate în cinci din cele 13 staţiuni în care Casa Naţională de Pensii Publice deţine în proprietate structuri de cazare, respectiv: Covasna, Nicolina, Sărata Monteoru, 1 Mai şi Amara.

Beneficiarii vor fi înştiinţaţi telefonic despre repartizarea biletului de tratament, lista cererilor aprobate fiind afişată atât la sediile Casei Judeţene de Pensii Neamţ – din Piatra Neamţ şi Roman, cât şi pe pagina de internet a instituţiei www.pensiineamt.ro.

A doua seria de tratament balnear pentru anul 2016 are ca dată de intrare în staţiune data de 2 martie 2016.

Durata sejurului pentru un bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile.

„De la începutul anului şi până la această dată, la Casa Judeţeană de Pensii Neamţ au fost înregistrate 3.190 cereri pentru acordarea unui bilet de tratament balnear”, a declarat Oana Fodor, purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii Neamţ.


COMENTARII

WORDPRESS: 0