Penny Market a deschis al doilea magazin în Roman

HomeEconomie

Penny Market a deschis al doilea magazin în Roman

 

Începând de miercuri, 27 noiembrie, rețeaua de magazine Penny Market s-a extins cu două unități noi, în Roman și Sibiu, astfel rețeaua ajungând la 246 de spații deschise în România.

„Magazinele Penny Market au un format modern ca urmare a investițiilor companiei în remodelarea întregii rețele de magazine sub noul concept, Future Store. În cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern și elegant, experiența clienților la cumpărături fiind îmbunătățită datorită reorganizării categoriilor de produse în așa fel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete, atent selecționate zi de zi”, arată un comunicat al companiei.

Penny Market Roman – al doilea magazin din Roman după cel de pe bulevardul Republicii, din zona fabricii Smirodava – este situat pe strada Miron Costin, nr. 3, în apropiere de intersecția cu strada Sucedava, în zona Pieței Centrale. Cei 16 angajați își așteaptă clienții de luni până sâmbătă în intervalul 07:30 – 21:00 și duminică în intervalul 08:00 – 19:00 în magazinul cu o suprafață de vânzare de 780 de metri pătrați și 38 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

„Cu o strategie de expansiune ambițioasă, produse de calitate ce provin de la furnizori și producători locali și o atenție constantă la nevoile clienților, compania și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șapte ani pe piața din România. Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua Penny Market în România este alcătuită din 246 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați”, mai arată comunicatul companiei.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0