HomeSocialReligie

Pelerinaje la locurile sfinte din Moldova

Romaşcanii sunt invitaţi în două pelerinaje la locurile sfinte din Moldova. Ambele călătorii sunt programate în luna iulie.

Primul pelerinaj va fi organizat pe 13 iulie. Romaşcanii vor avea posibilitatea să viziteze obiective turistice religioase din judeţul Neamţ: Schitul Horăicioara şi Mănăstirea Horaiţa, din comuna Crăcăoani, Mănăstirea Văratec, din comuna Agapia şi Schitul „Sfântul Mina”, de lângă Tîrgu Neamţ. Preţul acestui pelerinaj este de 32 de lei. Pe 27 iulie este programat un alt pelerinaj la mănăstirile Slatina şi Râşca din judeţul Suceava, Mănăstirea Vorona din judeţul Botoşani şi Mănăstirea Probota, ultimele două aflate pe lista patrimoniului mondial UNESCO. Preţul excursiei este de 53 de lei.

Cele două pelerinaje sunt organizate de romaşcanul Viorel Grigore Manoliu. „Am lucrat la Întreprinderea Mecanică Roman, iar din 1990 organizez anual, din vară până în toamnă, pelerinaje la locurile sfinte din ţară. Am făcut sute de pelerinaje şi sper, cu ajutorul lui Dumnezeu, să mai pot face multe altele. Sunt un păcătos care vrea să facă fapte bune”, spune pensionarul.

Cei care doresc să se înscrie la pelerinajele organizate de Viorel Grigore Manoliu îl pot contacta pentru detalii la telefon 0740.848.768.

Comentarii

WORDPRESS: 0