HomeSocialReligie

Pelerinaj pe bicicletă la sanctuarul din Cacica

Cu ocazia solemnităţii „Adormirea Maicii Domnului”, Episcopia Romano-Catolică de Iaşi organizează a treia ediţie a pelerinajului pe bicicletă la sanctuarul de la Cacica.

Plecarea va fi din Roman, în dimineaţa zilei de marţi, 13 august, iar sosirea la Cacica va fi a doua zi, miercuri, 14 august, în jurul orei 11.30. Înscrierea se face până pe 7 august.

În dimineaţa zilei de 13 august va avea loc sosirea participanţilor la Roman, cuvânt de bun venit şi scurte precizări organizatorice. Participanţii vor fi prezenţi la Institutul Teologic Romano-Catolic Franciscan „Sfântul Francisc” din Roman, strada Ștefan cel Mare, nr. 268, din curtea căruia va avea loc plecarea. Participanţii vor semna formulare de asumare pe proprie răspundere a tuturor situaţiilor ce ţin de sănătatea personală. Pelerinajul va fi deschis cu un moment de rugăciune, cu binecuvântarea acordată din partea episcopului de Iaşi PS Petru Gherghel. Condiţiile de participare sunt vârsta minimă 16 ani, fără boli cronice şi condiţie fizică, pentru a putea rula cu o viteză medie de 15 kilometri pe oră. Participanţii vor plăti o taxă de 15 lei şi vor avea de străbătut o distanţă de 126 de kilometri.

Comentarii

WORDPRESS: 0