Prima paginăSport

Pedepse aspre pentru Voința Ion Creangă

Dimensiune text

Comisia de disciplină a Asociației Județene de Fotbal (AJF) Neamț s-a pronunțat în cazul partidei întrerupte dintre Voința Ion Creangă și Biruința Negrești, din etapa a 28-a a Ligii a patra la fotbal, sancționînd sever echipa gazdă.

 

 

Reamintim că, în 6 mai, cînd a fost programată partida, jocul a fost întrerupt în minutul 27, la scorul 1-0 pentru gazde, după ce jucătorii echipei locale au protestat vehement la un penalty acordat oaspeților după un plonjon în careu.

Așadar, Comisia de disciplină a acordat cîte trei luni de suspendare pentru jucătorii Bogdan Vizitiu și Marius Tulbure, pe motiv de bruscare a arbitrului Cosmin Apetrei. Astfel, cei doi fotbaliști nu vor mai avea drept de joc într-un meci oficial pînă în 7 august.

Gheorghe Leonte, instructorul sportiv al Voinței, vicepreședinte al AJF Neamț, a fost suspendat patru etape de campionat. În plus, partida dintre Voința și Biruința a fost omologată cu scorul 0-3, ceea ce înseamnă că echipa din Negrești rămîne cu punctaj maxim în fruntea clasamentului.

COMENTARII

WORDPRESS: 0