Prima paginăCultural

„Pe urmele lui Enescu”, duminică, la Castelul Miclăușeni

„Pe urmele lui Enescu”, duminică, la Castelul Miclăușeni

Dimensiune text

 

 

Fundația Culturală „Remember Enescu”, în parteneriat cu Radio România Muzical, Palatul Culturii din Iași – Complexul Muzeal Național „Moldova” și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, organizează cea de-a V-a ediție a Turneului „Pe urmele lui Enescu”, în perioada 15 – 17 iunie.

Unul dintre recitaluri va avea loc duminică, 16 iunie, de la ora 19.00, la Castelul Sturdza – Miclăușeni – un recital de vioară, pian, oboi și canto, susținut de tineri artiști, membri și invitați ai Remember Enescu Foundation. „Recitalul este un omagiu dedicat maestrului George Enescu. În timpul Primului Război Mondial, compozitorul a poposit de mai multe ori la Miclăușeni pentru a concerta în fața răniților de război îngrijiți aici de către prințesele Maria Sturdza și Ecaterina Cantacuzino. Intrarea la concert este liberă și se face în limita locurilor disponibile”, este invitația lansată de organizatori.

Relații și rezervări la telefon 0728 880 575 sau prin mesaj privat, pe pagina Castelului Miclăușeni: https://www.facebook.com/Castelul-Sturdza-Micl%C4%83u%C8%99eni-178603472151571/.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0