Articol publicat în data de: mie, 07 Mar 2012Pe Scăpău l-a găsit ghinionul la națională

Fotbalistul romașcan Paul Scăpău (foto) nu a putut juca sub culorile reprezentativei naționale, sub 17 ani, a României, în meciul de verificare cu echipa similară a Bulgariei.

 

 

Paul Scăpău a fost chinuit de durerile de dinți tocmai în perioada în care a fost convocat la lot de selecționerul Ștefan Iovan. Componentul echipei de juniori B a Liceului cu Program Sportiv Roman – chemat la sfîrșitul săptămînii trecute, pentru a treia oară de la începutul anului, la acțiunile lotului național de fotbal – a avut ghinion în tentativa sa de a redemonstra de ce este în stare.
Un abces dentar nu i-a permis decît să facă trei antrenamente alături de colegii săi de la lot, dar n-a mai putut să și joace. Chiar dacă a ratat această șansă, rămîne în vederile selecționerului„, a afirmat Constantin Lupușoru, coordonatorul secției de fotbal de la LPS Roman.

Naționala de cadeți a României are ca țel, în acest an, calificarea la turneul final al Campionatului European.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>