HomePolitica

PDL-iștii cer respect de la Culiță Tărîță

Liderii PDL sînt nemulțumiți de faptul că președintele CJ Neamț nu discută cu ei deciziile pe care le ia în cadrul instituțiilor. Aceștia spun că, după ce l-au sprijinit în campania electorală din luna mai, Culiță Tărîță le-a întors spatele.

 

 

Gheorghe Ștefan (foto – dreapta) îl acuză pe Culiță Tărîță că, după ce a beneficiat de sprijinul APEL pentru a deveni președinte al Consiliului Județean Neamț, liderul UNPR nu a vrut să mai comunice cu ceilalți parteneri de alianță. „În democrație este normal să existe negocieri politice. Noi nu am fost consultați în majoritatea hotărilor care s-au luat la nivelul Consiliului Județean. Este și normal să avem o reacție, pentru că trebuie să știm dacă această alianță mai funcționează su nu. Din punctul meu de vedere, acest protocol nu a funcționat, deoarece o singură persoană și un singur partid au luat decizii în Consiliul Județean„, a afirmat Gheorghe Ștefan, președintele PDL Neamț.

Acesta a mai spus că a dorit să tragă un semnal de alarmă, întrucît cei care conduc acum CJ Neamț ar trebui să știe că politica se face între parteneri. „La nivelul CJ, am avut o înțelegere de a pune un vicepreședinte sau un manager county (administrator de județ – n.red.), pentru că noi am fost cel mai puternic partid al alianței, am avut cei mai mulți primari, 80% dintre primari erau ai PDL. Noi nu dorim decît să fim respectați, să se spună adevărul și adevărul înseamnă, în momentul în care faci niște afirmații, să te bazezi pe documente„, a zis Gheorghe Ștefan.

Președintele PDL Neamț a fost completat de vicepreședintele PDL Neamț Laurențiu Leoreanu. Acesta a făcut apel la dialog, spunînd să dorește să fie un factor de echilibru. „Întotdeauna am spus că pe timp de pace se contruiesc multe, o discuție poate să fie cea care clarifică lucrurile și voi încerca să fiu un factor de dialog, care să ducă spre o lămurire a lucrurilor„, a explicat Laurențiu Leoreanu (foto stînga), președintele PDL Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 5
 • Stim cu totii ce semnifica denumirea si functia de Primar nu trebuie explicatii suplimentare la ce fac ei cu acolitii lor in aceasta perioada NEAGRA din istoria Romaniei!

 • cetatean 10 ani ago

  DA SA CREDETI VOI CA O VOM VOTA PE UDREA PT. INTERESELE VOASTRE ASCUNSE daca nu aveti de ce tineti mortis sa vina un strain ?

 • cetatean 10 ani ago

  SA TRAIASCA TRASEISTII POLITICI : PSD-PNL-PDL-APEL SI DE LA CAPAT PSD,PNL,PD,……………………….

 • alt cetatean 10 ani ago

  Daca sunt corecti de ce nu raman in partidul in care s-au inscris de la inceputul inceputului, vtati-va si analizati:primeaza interesele personale nici decum cele ale poporului .

 • un cetatean 10 ani ago

  Pai asa se vede caracterul omului…S-a folosit de fraieri in campania electorala si acum ,,le-a intors spatele,,! ( ca sa o citez pe domnisoara ziarista Teodora )