Paul Tablan este noul șef al IPJ Neamț

Comisarul șef Paul Tablan, cel care, din luna mai a anului trecut, a fost desemnat împuternicit la conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Neamț, este, începînd de vineri, inspector șef al IPJ Neamț.

 

 

 

Comisarul șef Paul Tablan a cîștigat concursul organizat vineri la sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR). În ultimele 18 luni, conducerea IPJ Neamț a fost asigurată, în regim de interimat, de comisarii șefi Dorel Manole și Paul Tablan.

”Am participat la un interviu pe teme profesionale, dar a fost un interviu greu ca un examen. Am pățit ca în zicala românească «ai grijă ce-ți dorești, că s-ar putea să se împlinească»”, a afirmat inspectorul șef al IPJ Neamț, la cîteva clipe după ce a fost anunțat că a trecut cu brio de interviu. Paul Tablan va fi șeful IPJ Neamț pe o perioadă neterminată, conform actualei organizări a IGPR.

  [sam id=”3″ codes=”true”]

IPJ Neamț a rămas fără inspector șef în luna noiembrie 2010, după asasinatul de la Cafe Latino din Piatra Neamț. Atunci, Gheorghită Mararu, un cunoscut interlop, a fost omorît în plină zi. La cîteva zile după eveniment, Aurelian Vasea Șoric, inspectorul șef de atunci al IPJ Neamț, și-a declarat public susținerea pentru familia Mararu – cu care este vecin -, fiind supărat pe presă pentru apelativul ”interlop”. Declarațiile l-au costat scump pe Aurelian Șoric, care a fost demis din poliție, în timp ce alți cinci ofițeri din cadrul IPJ Neamț au fost sancționați de conducerea IGPR.


 


COMENTARII

WORDPRESS: 0