Patru posturi scoase la concurs de Direcția de Asistență Socială din Primăria Roman

HomeSocial

Patru posturi scoase la concurs de Direcția de Asistență Socială din Primăria Roman

Primăria municipiului Roman anunță că Direcția de Asistență Socială organizează, la sediul instituției din strada Alexandru cel Bun nr.3, concurs de ocupare, pentru perioadă nedeterminată, a patru posturi vacante, contractuale, de execuţie: un asistent social debutant la Compartimentul violență domestică, un asistent social debutant la Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice „Casa Bunicilor”, un psiholog practicant la Serviciul de îngrijire la domiciliu pentru persoane vârstnice și un institutor la Centrul de zi pentru copii aflați în situații de risc „Casa Copiilor”.

Dosarele se pot depune până la data de 4 noiembrie, ora 15:00, la sediu Direcției de Asistență Socială Roman, Biroul resurse umane, salarizare, juridic, strada Alexandru cel Bun, nr.3. Selecţia dosarelor de înscriere se va face în termen de maximum două zile lucrătoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor. Probă scrisă se va susține în data de 16 noiembrie, iar interviul se va susține în termen de maximum patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Date suplimentare despre condițiile de concurs, bibliografie și actele necesare se pot obține de pe site-ul Primăriei Roman, secțiunea Carieră, sau de la Direcția de Asistență Socială, Biroul resurse umane, salarizare, juridic, strada Alexandru cel Bun, nr. 3, telefon 0233/744.771.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0