Prima paginăActualitate

Patru incendii într-o singură zi

Patru incendii într-o singură zi

Dimensiune text

Pompierii nemțeani au avut de muncă joi, 6 iulie, când au trebuit să intervină pentru stingerea a patru incendii. O mașină și un utilaj agricol au ars.

Primul incendiu a avut loc la ora 09.02, la o casă în satul Hârţeşti, comuna Mărgineni. În urma evenimentului au ars bunurile de uz casnic, mobilierul, aparatură electronică, o butelie de aragaz şi articolele de îmbrăcăminte aflate în cele două camere ale locuinţei, planşeul din lemn pe o suprafaţă de cca. 100 mp, acoperişul casei realizat din lemn cu învelitoare din draniţă acoperită cu tablă. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,siguranţe fuzibile supradimensionate”.

Două ore mai târziu, prin 112, a fost anunțat producerea unui incendiu la un autoturism în satul Luţca, comuna Sagna. Autoturismul a ars în proporţie de 95%.

În jurul orei 14.00, pompierii au anunțat de izbucnirea unui incendiu la un utilaj agricol în satul Davideni, comuna Ţibucani. ”Prin intervenţia promptă şi eficientă a forţelor, a fost limitată propagarea flăcărilor la întregul utilaj agricol. În urma evenimentului au ars cca. 100 kg resturi vegetale aflate în buncărul combinei. Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,sudare fără respectarea normelor de apărare împotriva incendiilor””, anunță reprezentanții ISU Neamț în comunicatul de presă.

Citește și:   Proiectil descoperit în pădure în comuna Boghicea

Ultimul incendiu produs joi a fost anunțat la ora 22:27. O casă din localitatea Tansa, din judeţul Iaşi, a luat foc, pentru stingerea incendiului deplasându-se la fața locului pompierii romașcani. În urma evenimentului au ars acoperişul bucătăriei de vară şi al magaziei confecţionat din astereală din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafaţă de cca. 25 mp, obiecte de mobilier, electrocasnice, materiale textile, două geamuri şi două uşi. Cauza producerii incendiului a fost ,,coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile”.

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0