Patru elevi din Neamț vor intra la liceu cu media 10. Un elev din Barticești, în top

HomeSocial

Patru elevi din Neamț vor intra la liceu cu media 10. Un elev din Barticești, în top

 

Miercuri, 1 iulie, ierarhia absolvenţilor clasei a VIII-a din Neamţ, în funcţie de media de admitere la liceu, a fost publicată pe site-ul ISJ Neamț și de Ministerul Educației și Cercetării pe site-ul http://admitere.edu.ro.

Patru elevi din Neamț au media 10 la admitere, având media 10 în cei patru ani de gimnaziu și 10 la Evaluarea Națională, între care un elev al Școlii Barticești, din comuna Botești – ceilalți trei de la școli din Piatra Neamț, Tîrgu Neamț și Brusturi. Anul trecut, doi elevi din Neamț au avut media 10 pentru admitere.

Cea mai mare medie a unui elev din Roman, de la Școala „Vasile Alecsandri”, îl plasează pe acesta pe locurile 12-15 în ierarhia județeană, cu media de admitere 9,98. Între primele 21 de medii de admitere din judeţ, se mai află un elev al Școlii Adjudeni, din comuna Tămășeni, cu 9,96.

Conform calendarului publicat de Ministerul Educației și Cercetării, după finalizarea etapei speciale a evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a (la care în județul Neamț s-au înscris patru absolvenți ai clasei a VIII-a) în data de 4 iulie 2020, se reanunţă ierarhia la nivel judeţean a absolvenţilor clasei a VIII-a. În acest an, repartizarea computerizată la liceu a absolvenţilor clasei a VIII-a va avea loc pe 10 iulie.

Ierarhia din judeţul Neamț (document disponibil și la acest link):

Ierarhie-NT

 

Comentarii

WORDPRESS: 0