Prima paginăSocial

Patinoarul se deschide pe 1 decembrie. Târgul de Crăciun începe pe 6 decembrie

Patinoarul se deschide pe 1 decembrie. Târgul de Crăciun începe pe 6 decembrie

Dimensiune text

 

O nouă ediție a Sătucului lui Moș Crăciun, evenimentul tradițional ce se realizează perioada sărbătorilor și unde romașcanii sunt invitați să se bucure de activități și produse tradiționale românești și specifice sărbătorilor de iarnă, va începe în acest an în data de 1 decembrie, dată la care autoritățile locale intenționează să deschidă și patinoarul din Piața „Roman Vodă”.

La fel ca și în anii trecuți, pentru aceste activități, Primăria municipiului Roman va încheia un parteneriat cu o firmă privată – SC Viobeti Comimpex SRL, acordul de colaborare fiind aprobat de consilierii locali romașcani în ședința de îndată de joi, 14 noiembrie.

În cadrul Sătucului lui Moș Crăciun se va desfășura și Târgul de iarnă, din data de 6 decembrie, unde vor fi amplasate pe esplanada de la Statuie 20 de căsuțe în care se vor comercializa produse specifice iernii – în vederea comercializării băuturilor alcoolice şi non-alcoolice, precum și a produselor alimentare şi nealimentare.

Se dorește ca patinoarul, de dimensiuni 35 m x 15 m, să fie funcțional din data de 1 decembrie – în funcție de condițiile meteo – și demontat din data de 12 ianuarie 2020. Pe durata funcționării patinoarului, accesul va fi gratuit zilnic (mai puțin închirierea patinelor), între orele 10,00 – 11,30, pentru copii. Pe toată perioada funcționării patinoarului, cetățenii din municipiul Roman și din împrejurimi, începători sau avansați, vor avea posibilitatea să beneficieze de serviciile de agrement oferite și să închirieze patine de gheață de la căsuța amplasată lângă patinoar.

Citește și:   Restricții de trafic pe străzile Ștefan cel Mare și Aprodu Arbore, în această săptămână

Firma Viobeti va suporta și parte din costurile cu plata artiștilor ce vor concerta de Revelion. „Prestatorul se obligă să asigure scena de spectacole, instalație de lumini și sonorizare, în perioada 29 – 31 decembrie, care va putea fi folosită și de Municipiul Roman pentru organizarea Festivalului de datini și obiceiuri «Roman Metropolitan», precum și pentru organizarea spectacolului de Revelion; să susțină financiar plata parțială a spectacolului din seara de Revelion 2020, pentru artiștii propuși de Municipiul Roman”, precizează acordul stabilit prin hotărârea adoptată joi de consilierii locali.

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0