Prima paginăSocial

Patinoarul se deschide joi seară. Ornamentele din centrul orașului se aprind pe 13 decembrie

Dimensiune text

Activitatea la patinoarul din Piața Roman Vodă va fi deschisă joi, 5 decembrie, începând cu orele 18.00, anunță autoritățile romașcane. Ca-n fiecare an, în prima zi, accesul la patinoar se va face gratuit. ”Cu o mică întârziere, astăzi, 5 decembrie, începând cu ora 18.00, se deschide patinoarul amenajat în parcarea din Piața Roman Vodă, numai bine pentru a-l întâmpina cu energie pe Moș Nicolae. Ca în fiecare an, în prima zi, accesul la patinoar se va face gratuit, astfel încât și cei avansați, dar și începătorii să prindă gustul mișcării pe patine. Patinoarul este realizat de o firmă privată, cea care va amenaja și Sătucul lui Moș Crăciun, iar din încasări va plăti o parte din cheltuielile ocazionate de evenimentele de sfârșit de an. Am fost întrebat când vom aprinde luminițele din parcul din fața Primăriei municipiului Roman, încă mai lucrăm la montarea instalațiilor, dar totul va fi gata pe data de 13 decembrie, când sper să ne bucurăm și mai tare de această lună a cadourilor”, a declarat primarul Lucian Micu.
Prețurile pentru accesul la patinoar sunt aceleași ca-n anii anteriori, mai exact de 10 lei pentru accesul la patinoar și de 10 lei pentru închirierea patinelor/delfinului, pentru fiecare sesiune.
O sesiune de patinaj are durata de o oră și jumătate, programul de acces pe suprafața de gheață fiind următorul:
Seria I 10:00 – 11:30 La această serie accesul pe patinoar este gratis pentru copii, elevi, studenți, cu excepția taxei de închiriere a patinelor.
Seria a II-a 12:00 – 13:30
Seria a III- a 14:00 – 15:30
Seria a IV- a 16:00 – 17:30
Seria a V- a 18:00 – 19:30
Seria a VI- a 20:00 -22:00 La ultima serie se oferă un bonus 30 de minute.
Pauza dintre serii este alocată întreținerii suprafeței de gheață. De la căsuța amenajată lângă patinoar se pot achiziționa și băuturi calde. Patinoarul este realizat de o firmă privată, cea care va amenaja și Sătucul lui Moș Crăciun, iar din încasări va plăti o parte din cheltuielile ocazionate de evenimentele de sfârșit de an.

Foto: MV Production

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0