Până pe 14 iunie, o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”

HomeEconomie

Până pe 14 iunie, o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”

 

 

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) a lansat luni, 14 mai, programul „Litoralul pentru toți”, ediția de primăvară, care se va derula până la 14 iunie, cu tarife între 159 și 605 lei pentru un sejur de șase zile.

„Programul special «Litoralul pentru toți» suscită de la an la an un interes crescând din partea turiștilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la prețuri foarte avantajoase. Lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife precum cele aplicate în ultimii cinci ani”, afirmă reprezentanții FPTR.

Tarifele prin programul special „Litoralul pentru toți” sunt mai mici cu până la 70% față de cele din vârf de sezon, iar hotelierii au pus la dispoziție până acum locuri la tarife reduse pentru cel puțin 2.200 de turiști în fiecare dintre cele cinci serii.

Pentru zona Mamaia – Constanța – Eforie, tarifele maximale pentru această ediție (sejur de șase nopți/persoană) ajung până la: 205 lei la un hotel de o stea, 235 lei la un hotel de două stele și 265 de lei la un hotel de trei stele, tarife fără mic dejun. Cu mic dejun, tarifele sunt de 315 lei la un hotel de două stele, 425 de lei la un hotel de trei stele, 485 de lei la un hotel de patru stele și de 605 lei la un hotel de cinci stele.

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele maximale pentru această ediție (sejur șase nopți/persoană) ajung până la: 159 de lei pentru un hotel de o stea, 179 de lei pentru un hotel de două stele și 199 de lei pentru un hotel de trei stele, tarife fără mic dejun. Cu mic dejun, tarifele ajung până la 269 de lei pentru un hotel de două stele, 329 de lei pentru un hotel de trei stele, 379 de lei pentru un hotel de patru stele și de 469 de lei pentru un hotel de cinci stele.

Până în prezent s-au înscris în program 37 de hoteluri din stațiunile de pe litoral. Detalii despre program și lista hotelurilor înscrise în program pot fi accesate la acest link.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0