Prima paginăSport

Opt romașcani la Grand Prix-ul din București

Dimensiune text

La sfîrșitul acestei săptămîni vor avea loc întrecerile concursului Grand Prix de atletism pentru seniori, tineret și juniori I, etapa I, care se vor desfășura în București. Clubul Atletic Roman va participa cu opt sportivi.

 

Ne interesează, în special, evoluția a trei sportivi, în concursul de la secțiunea tineret. Este vorba despre Gabriel Tudorache, la 400 metri plat și 400 metri garduri, Georgiana Alungoaie, la 100 și 200 metri, respectiv Florin Asmarandei, la aruncarea ciocanului. Pe de altă parte, în perspectiva apropiată, iunie va fi o lună de foc pentru noi, întrucît vor fi de trecut testele la campionatele naționale școlare, internaționalele de atletism ale României, naționalele de atletism la tineret și la copii C1, dar și cele ale juniorilor II„, a precizat Traian Macovei (foto), director al Clubului Atletic Roman.

În paralel cu concursul Grand Prix, în București, dar și în Iași, vor avea loc întrecerile a două etape de zonă centrală pentru copii 1, 2 și 3. „La Iași vor merge alergătorii și săritorii, iar în București vor face deplasarea aruncătorii, întrucît acolo există sector pentru astfel de probe. La aceste zonale se vor decide și participanții la finalele campionatului național. Clubul Atletic va participa cu 22 de copii„, a afirmat Traian Macovei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0