HomeActualitateRoman

Opt ani după gratii pentru că și-a omorât soțul

Și-a omorât soțul și a primit opt ani de închisoare. Hotărârea judecătorească este dată la crima care a avut loc pe 13 iulie, într-un bloc de pe strada Anton Pann. Evenimentul i-a șocat pe vecini, dar și pe romașcanii care îl cunoșteau pe bărbatul ucis – frizerul ”Jorj”.

Bărbatul a fost înjunghiat în inimă de soția lui, după o ceartă între cei doi. Decesul a survenit imediat și, speriată de ce a putut să facă, Nicoleta Drăghiceanu a încercat să ascundă faptele. A încercat să şteargă urmele de sânge şi, apoi, a plecat de acasă, plimbându-se mai bine de o oră prin oraş. După care, în jurul orei 18.00, s-a întors la domiciliu, a pus mâna pe telefon şi a anunţat autorităţile că l-a găsit pe soţul ei mort.

Joi, 16 octombrie, magistrații de la Tribunalul Neamț au condamnat-o pe Nicoleta Drăghiceanu la opt ani de închisoare și trei ani de pedeapsă complementară, plata a 10.000 lei cu titlu de daune materiale și a 5.000 de euro cu titlu de daune morale către mama victimei, plata a 1.500 de lei  cu titlu de cheltuieli judiciare către partea civilă și alți 2.500 de lei către statul român.

Comentarii

WORDPRESS: 0