Prima paginăTimp liberLifestyle

Oportunităţi de distracţie pentru tineri

Dimensiune text

Cluburile romaşcane organizează petreceri inedite şi în acest weekend.

Petrecăreţii din Roman au la dispoziţie o gamă largă de oportunităţi de distracţie pentru acest sfârşit de săptămână.

Vineri seara se trăieşte din nou experienţa „Party in the City”, la Casa Veche Roman, începând cu ora 22:00. Va fi „Happy Hour” între orele 22 – 23, dar şi între 2 şi 3 dimineaţa, în care organizatorii au pregătit mai multe surprize pentru petrecăreţi. Responsabil cu buna dispoziţie va fi Deejay Casper. Intrarea va fi liberă pentru fete şi 10 lei pentru băieţi (un shot inclus).

Tot vineri seara, toţi clubberii sunt invitaţi să petreacă până în zori, începând cu ora 21, pe ritmurile celor mai noi hituri puse de Omar Amo, în Black Wolf Club. Fetele vor primi shoturi Amnezia din partea casei.

Clubul Euphoria îşi deschide porţile vineri seara pentru elevii care vor să petreacă după concursul Miss Boboc de la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, care va avea loc la Casa de Cultură. Invitatul special al serii va fi Cabron, iar petrecerea va începe la ora 19.

Sâmbătă, începând cu ora 21.00, Time Out invită din nou romaşcanii la un spectacol de stand-up comedy, alături de Cătălin Bordea şi Cosmin Nedelcu (Micutzu). Intrarea va costa 20 de lei.

De asemenea, tot sâmbătă seara, de la ora 22.00, băieţii de la Jackpot Band România revin pe scena de pe Casa Veche Roman plini de entuziasm, cu chef de distracţie şi voie bună. Petrecăreţii sunt aşteptaţi să se distreze pe cele mai frumoase cover-uri. Intrarea va costa 10 lei şi va avea un shot inclus.

Partajează articolul
Articol mai nou

COMENTARII

WORDPRESS: 0