Prima paginăSocial

[VIDEO] Oamenii de afaceri, provocați la un protest inedit împotriva lipsei autostrăzilor din Moldova

[VIDEO] Oamenii de afaceri, provocați la un protest inedit împotriva lipsei autostrăzilor din Moldova

Dimensiune text

 

 

Pentru că, la 30 de ani de la Revoluție, zona Moldovei nu are niciun metru de autostradă, un om de afaceri va protesta într-un mod inedit: va opri temporar activitatea în toate restaurantele sale.

Ștefan Mandachi este un tânăr antreprenor din Suceava, proprietarul lanțului de restaurante Spartan. Din luna noiembrie a anului trecut, un restaurat din rețeaua Spartan funcționează și la Roman, în cadrul centrului comercial Roman Value Centre. La începutul acestui an, Ștefan Mandachi a ales ca, în toate restaurantele Spartan din țară, să aducă peste trei milioane de afișe pentru tăvile din restaurante, imprimate cu mesajul „România vrea autostrăzi”, același mesaj pe care l-a tipărit pe alte milioane de șervețele personalizate (detalii aici).

Luni, 4 martie, Ștefan Mandachi a lansat o nouă inițiativă pentru sprijinirea autostrăzilor Moldovei. Acesta a realizat un clip în care îi îndeamnă pe toți românii, indiferent că sunt din zona Moldovei sau de peste hotare, să oprească activitatea în semn protest, pe 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute, pentru a atrage atenția guvernanților că România vrea autostrăzi. „Am o provocare pentru românii din întreaga lume: în data de 15 martie, pentru 15 minute, începând cu ora 15, eu suspend activitatea celor 40 de restaurante. Pentru autostrăzi, fii solidar! Provoacă măcar trei persoane să suspende activitatea. Eu sunt doar unul. Dar dacă am fi 1.000, un milion sau cinici milioane?”, este mesajul lansat de Ștefan Mandachi.

De asemenea, pe cheltuiala proprie, Ștefan Mandachi a realizat la Suceava primul metru de autostradă din estul țării, care va fi „inaugurat”, simbolic, tot pe 15 martie. Detalii despre inițiativa acestuia, în clipul ce urmează.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0