Prima paginăPolitica

O romașcană candidează la conducerea Primăriei Romei

O romașcană candidează la conducerea Primăriei Romei

Dimensiune text

O romașcană stabilită în Italia candidează pentru Primăria Romei, în cadrul alegerilor locale din Italia din luna octombrie. Cristina Antal a emigrat în Italia în urmă cu 18 ani și acum lucrează ca ghid turistic în Roma. Ea va candida, la alegerile locale din 3-4 octombrie, pe lista civică a candidatului de centru-dreapta Enrico Michetti, vizând o funcție de consilier – funcție echivalentă consilierilor generali din cadrul Consiliului General al municipiului București. Unul dintre cei patru candidați pentru funcția de primar al Romei, Enrico Michetti este susținut de cele trei mari partide de centru-dreapta: Lega, Fratelli d’Italia și Forza Italia, scrie Gazeta Românească.

Cristina Antal și-a anunțat candidatura pe pagina sa de Facebook: „Dragi prieteni, bine ați venit pe pagina care tratează contribuția mea la alegerile administrative din 3 și 4 octombrie din Capitala Italiei. Am dat curs propunerii Listei Civice care susține candidatura lui Enrico Michetti la postul de primar al celei mai frumoase urbe din lume: Roma. Sub egida programului partidului de centru-dreapta, Forza Italia, sper să restitui orașului toate oportunitățile pe care mi le-a oferit în ultimii 18 de ani. Vă las impresiile vizuale de la cea mai recentă întâlnire cu politicienii italieni de mare calibru, ca Maurizio Gasparri și Maria Spena. Imaginile arată cât de apreciați sunt românii cu inițiativă, dincolo de prejudecăți. Imaginați-vă ce potențial am avea cu un reprezentant la Primăria Romei!”.

Cristina Antal s-a născut la Roman, în 1977. A crescut și copilărit în Bălușești, comuna Icușești, a urmat Liceul nr. 4 din Roman – Colegiul Tehnic „Danubiana”, după care a urmat cursurile Facultății de Biologie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, promoția 2000. Apoi, a lucrat ca profesor, după care a emigrat la Roma, unde locuiește de 18 ani. Despre cariera Cristinei Antal puteți citi un material în Ziarul de Roman la acest link: https://www.ziarulderoman.ro/video-o-romascana-este-creatoarea-turului-virtual-al-colosseumului-din-roma/.

Cristina Antal alături de Enrico Michetti

Cristina Antal alături de Enrico Michetti

 

Foto: facebook / Cristina Antal

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0