HomeActualitate

O prostituată a răsturnat un tir cu bere

Un şofer s-a răsturunat cu un tir plin cu bere, într-o curbă periculoasă. Accidentul s-a produs exact în momentul în care o prostituată din Gherăeşti, pe care a luat-o de la Roman, îi făcea o partidă de sex oral.

 

Sursa foto: Ziarul de Iaşi

 

Un şofer de tir nu va uita prea curând cursa pe care a efectuat-o în drum spre Iaşi, în cursul zilei de joi. În timp ce se deplasa pe direcţia Roman – Iaşi, a intrat într-o curbă periculoasă pe raza localităţii Strunga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat cu tirul pe partea lateral dreapta. Șoferii din zonă au sunat la 112 şi au anunţat că în cabina tirului au rămas încarcerate două persoane. Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi au găsit în cabina vehicolului un bărbat de 34 de ani, Ioan T., din Buzău, şi o femeie, Maria G., de 40 de ani, din Gherăeşti, judeţul Neamţ.e

Poliţiştii au avut parte de o surpriză când l-au luat la întrebări pe şoferul autotrenului. Aceasta a declarat că, la Roman, a luat o prostituată în cabina sa şi s-au oprit la motel de pe traseu. Acolo au băut, au mâncat şi au făcut sex. Ulterior, şi-au continuat drumul spre Iaşi. În timp ce bărbatul se afla la volan, femeia a început să-i facă sex oral, moment în care s-a produs accidentul. „În timp ce se deplasa spre Iaşi, şoferul autotrenului nu a redus viteza într-o curbă periculoasă, motiv pentru care a ieşit în decor şi s-a răsturnat pe partea laterală-dreapta a vagonului. În urma accidentului, autovehiculul a fost serios avariat, iar încărcătura a ajuns pe câmp. Femeia a fost rănită uşor la faţă, a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar a refuzat să fie transportată la spital. Și şoferul a fost rănit uşor. Testat cu etilotestul, a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 0,87 miligrame la mie în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat subinspector Alexandru Chelaru, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Comentarii

WORDPRESS: 1