Prima paginăSocial

O nouă serie de bilete de tratament alocată de Casa de Pensii, pentru finalul lunii septembrie

O nouă serie de bilete de tratament alocată de Casa de Pensii, pentru finalul lunii septembrie

Dimensiune text

 

 

Casa Județeană de Pensii Neamț anunță că, pentru a 15-a serie de tratament balnear sunt alocate 253 de bilete de tratament în stațiunile cu care Casa Națională de Pensii Publice a încheiat contracte de prestări servicii, cât și în stațiunile în care aceasta deține proprietăți ce oferă cazare și tratament balnear.

Astfel, pentru această serie (ce are intrare în stațiuni perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2018), se asigură tratament balnear în una din următoarele stațiuni: Bălțătești, Tușnad, Vatra Dornei, Herculane, Felix, Eforie Nord, Căciulata, Techirghiol,  Mangalia, Slănic Moldova, Târgu Ocna, Lacu Sărat, Sovata, Buziaș, Covasna, 1 Mai – Oradea, Amara, Nicolina, Olănești, Sângeorz-Băi și Sărata Monteoru.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii fiind înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată la sediile Casei Județene de Pensii Neamț din Piatra Neamț și Roman, cât și pe pagina de internet a instituției www.pensiineamt.ro/bilete de tratament.

„Dorim să informăm că pentru această serie nu au intrat în alocare un număr de 12 bilete de tratament (zece bilete de tratament pentru Amara și două bilete de tratament pentru Sângeorz-Băi), deoarece nu au fost înregistrate solicitări. Aceste bilete sunt puse la dispoziție celor care au depus cerere și doresc tratament balnear în una din cele două stațiuni. Durata sejurului unui bilet de tratament este de 16 zile, iar a tratamentului balnear este de 12 zile. Până la această dată Casa Județeană de Pensii Neamț a valorificat, pentru anul 2018, un număr de 2.694 bilete de tratament balnear, fiind înregistrate 6.772 cereri de  acordare a unui bilet de tratament balnear”, precizează reprezentanții Casei Județene de Pensii Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0