O nouă dezinsecție cu avionul în Roman, la finalul săptămânii

HomeSocial

O nouă dezinsecție cu avionul în Roman, la finalul săptămânii

 

Municipiul Roman şi operatorul SC Flaicor Serv SRL Bacău anunţă toţi locuitorii municipiului Roman faptul că vineri, 26 iulie, în intervalul orar 7.00 – 10.00, se vor executa servicii de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: căpuşe, ţânţari, muşte etc.).

Va fi cea de-a doua dezinsecție din cele trei programate de municipalitate pentru această vară, care a fost inițial programată pentru săptămâna anterioară, dar a fost amânată din cauza prognozei meteo.

„În perioada menţionată, rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident, în caz contrar, Municipiul Roman şi SC Flaicor Serv SRL Bacău sunt absolvite de orice responsabilitate. Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu produsul K-Othrine Profi EC 250, substanţă omologată de către Ministerul Sănătăţii, aflându-se înscrisă în Registrul naţional al produselor biocide şi care face parte din grupa III de toxicitate.  Substanţele active sunt: Deltamethrin 25g/L, Piperonyl butoxide 225g/L. Precizăm faptul că tratamentele se vor aplica de către operator în condiții corespunzătoare, respectând prevederile legale de protecție a mediului, a sănătății și securității populației, conform fişei de avizare a produsului. Substanţele utilizate nu prezintă pericol pentru sănătatea populaţiei!”, au transmis reprezentanții municipalității.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0