Noutăți în materie de joburi pentru personalul medical, la Târgul de cariere în domeniul medical de la Iași

HomeSocial

Noutăți în materie de joburi pentru personalul medical, la Târgul de cariere în domeniul medical de la Iași

 

 

Toamna aceasta aduce un nou sezon de târguri „Careers in White” – „Cariere în alb”, iar cei care doresc să profeseze în cele mai moderne și performante clinici și spitale din România și Europa au oportunitatea să ne întâlnească, weekend-ul acesta, la Târgul de Joburi pentru Personal Medical din Iași, informează un comunicat al organizatorilor.

Sâmbătă, 10 noiembrie, Hotel Unirea din Iași își deschide porțile cu noi oferte de joburi pentru candidații care își doresc să facă un nou pas în carieră. „Careers in White” vine în întâmpinarea personalului medical și aduce în fața lor clinici și spitale importante din țară, un exemplu fiind Arcadia Spitale și Centre Medicale.

„Târgul de Joburi Careers in White este evenimentul care adună în același loc spitale și clinici medicale din România și Europa. Târgul de Joburi înseamnă oportunități pentru specialiștii care apelează cu încredere la noi pentru a-i ajuta să facă primul sau următorul pas în carieră”, a declarat Corina Pop, Sales Manager Careers in White.

Noutatea adusă de cea de-a 19-a ediție o reprezintă ofertele pentru farmaciști și medici veterinari. „În urma feedback-ului primit după evenimentele organizate, sezonul acesta am decis să prezentăm oferte și pentru cei din domeniul farmaceutic, dar și oferte pentru medicii veterinari”, a adăugat Corina Pop.

Evenimentul se adresează medicilor specialiști, medicilor rezidenți, medicilor stomatologi, medicilor de familie, medicilor veterinari, farmaciștilor, fizioterapeuților, asistenților medicali, infirmierilor și absolvenților de medicină din România care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical atât în țară, cât și în întreaga Europă.

Cea de-a 19-a ediție a Târgului de de Joburi va avea loc pe 10 noiembrie între orele 10.00 și 16.00 la Hotel Unirea din Iași. Accesul este gratuit. Candidații sunt sfătuiți să se prezinte cu un CV care să ateste experiența lor de până în acest moment. Mai multe informații despre Târgurile de Joburi și recrutorii prezenți puteți găsi pe: www.careersinwhite.com/fairs.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0