HomeSocialSanatate

Nouă medici vor petrece Revelionul la spital

Nouă medici de la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman îşi vor petrece Revelionul împreună cu pacienţii internaţi în spital. Medicii sunt nevoiţi să renunţe la petrecerea de Revelion, pentru a-i îngriji pe pacienţi, precum şi pe toţi cei care vor avea nevoie de asistenţă medicală la trecerea dintre ani.

La Chirurgie va fi medicul Ciprian Iftime; soţia sa, medicul Irina Iftime, va fi de gardă la Obstetrică-Ginecologie; la Interne, permanenţa va fi asigurată de medicul Mihaela Anghel; medicul Cristina Hotăranu va fi de gardă la Anestezie şi Terapie Intensivă; la Pediatrie, şeful secţiei, medicul Măndiţa Cobzaru, va petrece noaptea de Revelion la spital; doctorul Marilena Țubucanu va fi de gardă la Neonatologie, iar soţul acesteia, medicul Ionel Țubucanu, va fi la Psihiatrie pe 31 decembrie. La secţia Neurologie, garda va fi asigurată de medicul Mihaela Nicolau, iar la Compartimentul de Primiri Urgenţe se va afla medicul Gabriel Stoica.

Și echipajele Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ vor fi pe baricade, conform unui program normal de lucru, solicitările populaţiei fiind preluate la 112. De asemenea, în următoarele zile, centrele de permanenţă din oraş vor asigura asistenţa medicală de urgenţă, în program non-stop, cu linie de gardă.

Singura farmacie din Roman care va avea program non-stop în perioada Revelionului va fi Ropharma 32.

Comentarii

WORDPRESS: 0