HomeSocial

Nominalizările județului Neamț pentru Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială

Mai mulţi specialişti în asistenţă socială din judeţ au fost nominalizaţi la premiile care vor fi oferite în cadrul celei de-a treia ediţii a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASCP) Neamţ a fost nominalizată pentru a doua oară la categoria „Instituţia Anului” în cadrul Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, eveniment care celebrează performanţa în domeniu. Totodată, la categoria „Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale” a fost nominalizat şi Dan Marian Lospa, directorul general adjunct al DGASPC.

Printre nominalizaţii acestei gale se mai numără şi asistenţi sociali din diverse instituţii de profil din judeţ, dar şi politicieni, asociaţii neguvernamentale sau jurnalişti – între care şi Alina Mihăeş Avădăni, redactor al Ziarului de Roman – care au contribuit semnificativ la promovarea asistenţei sociale şi a drepturilor copilului.

Câștigătorii vor fi premiați pe 14 martie 

excelenta 02„Nominalizarea noastră reprezintă o onoare şi o recunoaştere a profesionalismului şi seriozităţii echipei de specialişti ai Direcţiei, cu atât mai mult cu cât suntem în competiţie cu instituţii publice sau organizaţii private ori neguvernamentale cu performanţe remarcabile în domeniu”, a declarat Cristina Păvăluţă, director general al DGASPC Neamţ.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ajunsă la a treia ediţie anul acesta, va avea loc pe data de 14 martie, la Ateneul Român din Bucureşti.

Pregătirea evenimentului a debutat din primele zile ale anului, cu nominalizarea profesioniştilor pe categorii, iar luni, 15 februarie, odată încheiată procedura de selecţie a nominalizaţilor, s-a dat start votării în vederea desemnării celor mai buni specialişti, urmând ca pe 14 martie, câştigătorii să fie premiaţi în cadrul Galei.

„Acest eveniment anual recunoaşte performanţa în domeniu şi celebrează progresele făcute în cele peste două decenii de la reînfiinţarea profesiei de asistent social. Ne bucurăm că judeţul Neamţ are multe persoane şi instituţii nominalizate, ceea ce demonstrează că există o echipă implicată şi dedicată acestei profesii”, a spus Mirela Negruş, preşedintele Colegiului Asistenţilor Sociali Neamţ.

Nominalizaţii pot fi votaţi accesând link-ul: http://gala.cnasr.ro/index.pl/vot_2016.

Comentarii

WORDPRESS: 0