Noi înscrieri în echipa PTPI Roman Chapter, până la finalul acestei săptămâni

HomeSocial

Noi înscrieri în echipa PTPI Roman Chapter, până la finalul acestei săptămâni

 

Și în acest an, organizaţia People To People International (PTPI) Roman Chapter oferă ocazia elevilor de liceu din Roman să se alăture membrilor echipei. Înscrierea în PTPI Roman Chapter le va oferi tinerilor posibilitatea legării de noi prietenii, de a-și dezvolta diverse aptitudini, de a lua parte la activitățile pe care organizația le desfășoară în Roman sau chiar de a călători în cadrul unor proiecte internaționale.

Înscrierile se pot face online, respectând termenul limită de 26 septembrie, completând formularul disponibil la această adresă: https://forms.gle/x4njVYkDQbDYBeJC9 , iar detalii despre organizația din Roman, despre membrii acesteia și despre activitățile pe care le desfășoară puteți găsi pe pagina de facebook dedicată, https://www.facebook.com/PTPRomanChapter/ .

„Capitolul Roman al PTPI este unul dintre cele peste 300 de capitole din cadrul People to People International. Fondat în 1989, PTPI Roman a fost permanent implicat în diverse programe specifice şi, mai ales, a găzduit Conferinţele Europene ale PTPI din anul 2003 și 2016. Organizația People to People International a fost fondată în 1956 de președintele american Dwight D. Eisenhower și promovează prietenia și înțelegerea reciprocă la nivel global prin programe educaționale, culturale și umanitare”, arată reprezentanții PTPI în invitația adresată tinerilor romașcani.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0