Municipiul Roman, promovat de la înălțime într-un nou clip de prezentare

HomeSocial

Municipiul Roman, promovat de la înălțime într-un nou clip de prezentare

Pasiunea pentru călătorii și frumusețea locurilor natale au fost motivele pentru care municipiul Roman se bucură de un nou clip de prezentare, realizat recent cu ajutorul unei drone, la inițiativa a doi tineri, Roxana Beloiu și Andrei Mancaș. În circa 21 de minute de filmare în standard 4K, clipul postat pe YouTube aduce o nouă perspectivă asupra Romanului, alta decât cea pe care o cunoaștem cei mai mulți dintre noi, de această dată de la mare înălțime, cu cele mai reprezentative locuri din oraș – parcuri, biserici, instituții publice și multe imagini de deasupra străzilor și cartierelor din oraș.

Ați vizitat vreodată o destinație nouă și care v-a făcut să exclamați: «Wow»? Pentru mulți vizitatori, este cazul municipiului Roman. Poate că Romanul nu e atât de popular ca alte orașe din România, dar asta nu ar trebui să vă păcălească. Romanul e o potențială destinație de călătorie, mai mică, dar frumoasă, pe care merită să o vizitați. Veți fi surprinși de unele dintre lucrurile unice pe care le puteți face aici și de locurile pe care le puteți explora în această destinație necunoscută. Cândva, ați putea dori să vă reîntoarceți, pentru o pauză de relaxare în Roman. Dacă aveți în plan să vizitați România și nu sunteți siguri dacă Romanul ar trebui să fie inclus în itinerariul vostru, urmăriți acest clip. Avem o bănuială că, dacă veți include acest oraș în planurile voastre de călătorie, veți fi încântați de această alegere”, scriu cu drag despre orașul Roman realizatorii, în prezentarea clipului de pe YouTube.

Anul trecut, am început, împreună cu Andrei Mancaș, să dezvoltăm un canal de YouTube numit 6AM Travel. Tema canalului este în ton cu pasiunea noastră, călătoritul. Am filmat în mai multe locuri din Europa, precum: Lisabona, Cinque Terre, Budapesta, dar și din România, precum Sibiu, Brașov, Maramureș sau Munții Bucegi. Fiind în vacanța de Paște la părinți și impresionată fiind de cum arată orașul Roman în prezent, am decis că merită 100% să facem un film și despre acest oraș și să îl promovăm ca destinație de călătorie. Mai mult, Andrei a căutat pe internet dacă mai există filme despre orașul Roman care redau o perspectivă a orașului și a obiectivelor importante și a observat nu prea sunt. Printre următoarele video-uri vom regăsi: orașul Iași, Munții Măcin, Londra și Algarve, Portugalia”, a afirmat Roxana Beloiu.

Clipul realizat de cei doi în municipiul Roman poate fi urmărit în continuare sau la acest link, precum și pe canalul de YouTube 6AM Travel:

 

 

Foto: 6AM Travel – captură YouTube

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0