Prima paginăActualitateRoman

Municipiul Roman este pregătit de iarnă

Dimensiune text

Răcirea accentuată a vremii a determinat Primăria municipiului Roman să convoace, pe 30 septembrie, comandamentul de iarnă.

Reprezentanţii societăţii Rossal SRL Roman, societate către care s-a concesionat activitatea de deszăpezire, au dat asigurări că sunt pregătiţi să intervină cât mai rapid, în cazul în care vremea nefavorabilă va crea probleme. Rossal SRL Roman a pregătit deja circa 60-70 de metri cubi de sare şi sort, iar utilajele sunt pregătite să iasă pe străzi. „În total, avem 43 de utilaje, din care 25 sunt pentru împins zăpada, trei pentru a împrăştia antiderapant, iar celelalte pentru transportul zăpezii. În caz de îngheţ, în maxim o oră putem acoperi toate străzile din oraş cu antiderapant. În funcţie de grosimea stratului de zăpadă, curăţarea străzilor poate dura între 2,5 şi trei ore. Noi suntem pregătiţi să intervenim în orice moment, dar sperăm ca vremea să se îndrepte şi să nu ieşim aşa de curând pe străzi”, a declarat Ionel Ciocan, directorul SC Rossal SRL Roman.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 5
 • sandu 8 ani

  …un lucru banal transformat intr-o stire de parca Rosal-ul a inventat roata. E ceva normal, intro tara normala, dar e anormal sa urli despre acest lucru…

  • sinescu 8 ani

   Cine te-a pus sa intri pe stire, daca e ceva normal? Te-a amenintat careva, in cazul in care nu citesti, ca te omoara? Banal pentru tine, ca esti atotstiutor. E plina tara asta de carcotasi ca tine, dar intr-o tara anormala e ceva normal.

 • Gigi 8 ani

  Oare cum vor merge cu lama, că au pus „cărpușori” din asfalt la toate intersecțiile (chiar si cele cu indicatorul STOP) si trecerile de pietoni. Întreb și eu ….

  • sinescu 8 ani

   Sunt curios cum vor trece lamele de deszapezire peste acele limitatoare…