Prima paginăActualitate

Motocicletă lovită în intersecția de la Gară

Motocicletă lovită în intersecția de la Gară

Dimensiune text

 

Duminică seară, în intersecția de la Gara Roman a avut loc un accident rutier în urma căruia două persoane, aflate pe o motocicletă, au ajuns la Spital. Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă faptul că șoferul unui autoturism este de vină, deoarece acesta nu a acordat prioritate motociclistului.

Accidentul s-a petrecut duminică, 10 iunie, în jurul orei 22.15, pe strada Ștefan cel Mare, la intersecția cu strada Mihai Viteazu. Un șofer ce conducea o mașină nu a acordat prioritate unei motociclete condusă de un bărbat de 23 de ani, acesta fiind însoțit și de o tânără de 24 de ani, ambii din Bacău. Ambulanța sosită la fața locului a constatat că cei doi tineri au suferit mai multe contuzii și un traumatism la cap, fiind transportați la Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Roman.

Polițiștii aflați la locul evenimentului i-au testat pe șoferi cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă asupra șoferului autoturismului, care nu a acordat prioritate motociclistului.

Foto: Radar Roman

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0