HomeSocial

Moș Crăciun a venit de la PNL Roman

pnl cadouri 2Peste 100 de romașcani au primit, luni după-amiază, un cadou de sărbători din partea echipei PNL Roman. Darurile au fost oferite în sala mare a Primăriei municipiului Roman, iar cei la care Moș Crăciun a ajuns mai devreme sunt oameni pentru care acest gest este singurul cadou de Crăciun.

”Rudele mele au murit, soția s-a dus și ea, iar singurul meu copil are un hadicap sever. Este singurul cadou de Crăciun pe care îl primesc și pe care l-am primit și anul trecut. Mulțumesc celor care s-au gândit la mine”, a spus, printre lacrimi, un bărbat la vreo 60 de ani. O femeie a zis că acest Crăciun va fi mai bogat datorită celor primite, fiindcă nu se descurcă deloc ușor cu pensia de 700 de lei. Astfel de povești au putut fi ascultate de la cei care au fost selectați de membrii PNL Roman pentru a li se oferi o sacoșă cu mai multe produse, printre care cozonac, șampanie, pui și fructe.

”Așa cum știți – și în fiecare an, cum ați putut constata -, la sărbătorile creștine am vrut, împreună cu echipa, să aducem un zâmbet pe fețele celor care, din diverse motive, au condiții sociale, materiale, familiale, mai grele. Știu că nu le putem rezolva, știu că statul, care ar trebui să fie principalul motor al unor astfel de acțiuni și să încerce, prin diverse măsuri, nu reușește să rezolve aceste probleme grele. Noi, primăriile, consiliile județene, încercăm, de asemenea, dar nu putem rezolva în totalitate aceste probleme. De aceea, eu cred că este necesar orice fel de gest, orice atitudine pozitivă, orice lucru de bun-simț, mai ales în perioada postului Crăciunului, care este un post al bucuriei. Să încercăm să eliberăm din anumite lucruri pe care le avem, din păcate, în genă: să cârcotim, să spunem că nu se poate. Sunt lucruri care ne umbresc marile calități pe care le au românii: de a fi oameni isteți, care găsesc soluții. Măcar în perioada acestor sărbători mari, creștine, să încercăm să fim mai buni unii cu alții, să încercăm să fim solidari. Echipa PNL Roman cred că dă dovadă de solidaritate, cred că dă dovadă de implicare, găsește calea spre sufletul persoanelor aflate în dificultate. Poate părea un gest mărunt la nivelul unei comunități, dar sunt convins că este un gest semnificativ pentru fiecare persoană dintre cele care au fost aici. Alături de aceste daruri pe care noi le-am făcut, le urăm sănătate, bucurie și, deopotrivă, tuturor romașcanilor, indiferent că trec prin perioade mai frumoase sau mai puțin frumoase, le urăm «La mulți ani»”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, președintele PNL Roman.

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • johnjohn 8 ani ago

    cinste primarului leoreanu ce a facut ptr orasul roman ,,felicitari si ,,la multi ani ptr a conduce urbia romascana in continuare,,,,