Prima paginăSocial

Moment aniversar pentru Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman

Moment aniversar pentru Baza 3 Logistică „Zargidava” Roman

Dimensiune text

 

Joi, 30 iulie, marea unitate militară din Roman, Baza 3 Logistică „Zargidava”, s-a aflat la ceas aniversar. Au trecut zece ani de când a luat ființă Comandamentul Bazei 3 Logistică, respectiv la data de 1 august 2010, primind indicativul numeric 01144 și aprobându-se funcționarea acestuia în cazarma 482 Roman, informează reprezentanții unității.

Aniversarea a zece ani de la înființare a fost marcată prin desfășurarea unui ceremonial militar și religios, la care a participat comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general maior Dragoș Iacob. În mesajul său, comandantul Diviziei a arătat că diversitatea de atribuții și misiuni care au fost îndeplinite la standardele stabilite și gradul complex al acestora sunt martorii pregătirii profesionale judicioase, a voinței, a perseverenței și fermității cu care întregul personal al structurii, indiferent de specialitate, lucrează pentru îndeplinirea obiectivelor. De asemenea, comandantul Diviziei a arătat că are convingerea că în viitor se va acționa cu aceeași dăruire, profesionalism și responsabilitate pentru îndeplinirea atribuțiilor specifice, adresând în final întregului personal urări de sănătate, prosperitate și îndeplinirea aspirațiilor profesionale și personale.

La rândul său, Șeful de Stat Major al Bazei 3 Logistică „Zargidava”, colonel Mihai Antoche, în cuvântul rostit, a trecut în revistă principalele momente din istoricul structurii, a scos în evidență sarcinile specifice ale comandamentului bazei și structurilor subordonate, precum și modul în care acestea au fost îndeplinite pe parcursul celor zece ani de activitate și, nu în ultimul rând, a adresat felicitări și mulțumiri întregului personal.

„Zece ani de activitate rodnică, zece ani de efort susținut pentru îndeplinirea misiunilor specifice de sprijin logistic, zece ani în care personalul acestui comandament a manifestat profesionalism și dăruire în toate activitățile desfășurate. Militarii Comandamentului Bazei 3 Logistică privesc cu o undă de nostalgie scurgerea celor zece ani de la înființarea structurii, dar și cu speranța unui viitor la fel de bun, pentru tot ce înseamnă aportul fiecăruia dintre ei, la bunul mers al instituției militare în general și al unității militare în care sunt încadrați în mod special. Trebuie subliniată, totodată, colaborarea fructuoasă pe care unitatea a realizat-o pe parcursul celor zece ani cu autoritățile locale, toate activitățile organizate și desfășurate în comun cu diferite instituții din municipiul Roman, finalizându-se cu un real succes. La ceas aniversar, gânduri bune pentru militarii romașcani, gânduri bune pentru eforturile și realizările lor, pentru modul frumos și corect în care au înțeles să slujească Armata României. La mulți ani, Baza 3 Logistică «Zargidava»!”, au mai transmis reprezentanții unității.

 

 

Foto: Baza 3 Logistică „Zargidava”

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0