Prima paginăSocial

Mobilierul stradal şi locurile de joacă sunt reparate

Mobilierul stradal şi locurile de joacă sunt reparate

Dimensiune text

 

loc de joacaOdată cu îmbunătățirea vremii, echipele Primăriei Roman au trecut și la reparațiile de primăvară, atât pentru mobilierul stradal, cât și la locurile de joacă pentru copii. Rând pe rând, se va interveni în toate zonele din oraș pentru înlocuirea băncilor stricate sau a coșurilor deteriorate.

“S-a început a se recondiționa mobilierul stradal, s-au confecționat, vopsit și montat, iar această activitate continuă. S-au confecționat circa 300 de tutori pentru susținerea arborilor, s-au confecționat materiale pentru băncile din Parcul Municipal și ștacheți pentru băncile de pe bulevardul Roman Mușat”, a explicat primarul Laurențiu Leoreanu. În această perioadă se lucrează inclusiv la refacerea jardinierelor de pe bulevardul Roman Mușat

Echipele Primăriei Roman au început și inventarierea locurilor de joacă pentru copii, utilajele stricate fiind refăcute la platforma instituției: „S-a început recondiționarea locurilor de joacă și s-au revopsit elementele din interiorul acestora. Astfel, s-a intervenit la locul de joacă de la fostul parc de role de pe Vasile Lupu – zona ANL, la cel de lângă Cinematograful Unirea, locul de joacă din zona Panaite Donici, cel de lângă Stadionul Moldova și la cel din strada Dobrogeanu Gherea”, a precizat edilul Romanului.

Conform chestionarelor de satisfacție completate de romașcani cu privire la activitatea Primăriei Roman, una dintre propuneri a fost aceea a creșterii numărului de locuri de joacă pentru copii.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0