Prima paginăEducatie

Miss și Mister Copilăria, la Școala Tămășeni

Dimensiune text

Școala Tămășeni a desfășurat vineri, 1 iunie, ediția a IV-a a concursului „Miss și Mister Copilăria – 2012”. Activitatea, la care au participat elevi din învățămîntul primar și gimnazial, face parte din proiectul „Copilărie, tărîm de povești”, inclus în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Copilului.

 

Juriul a fost format din profesoara Ana Pleșca, președinta juriului, psiholog Iuliana Petruț, profesoara Silvia Benchea, învățătorul Constantin Ardelianu și designerul Adi Ștefănescu. Activitatea a constat în confecționarea unor articole vestimentare din materiale reciclabile și nu numai. Abilitățile și creativitatea copiilor i-au pus în mare încurcătură pe membrii juriului, care au avut o misiune foarte grea în stabilirea clasamentului. „Probele concursului au constat din prezentarea costumului ecologic, susținerea unui dans – vals și polka -, întrebări de cultură generală, prezentarea unui dans popular și o probă la alegere, unde juriul a punctat originalitatea, spontaneitatea și costumația elevilor„, a declarat profesoara Camelia Goșman, directoarea Școlii Tămășeni.

Titlul de „Miss Copilărie – 2012” a fost acordat elevilor Alexandra Dumea (clasa a III-a B) și Andreea Andrieș (clasa a VII-a A), iar cîștigătorii titlului de „Mister Copilărie – 2012” au fost elevii Matei Antochi (clasa I A) și Fabian Ciobanu (clasa a VII-a A). Diplomă pentru cel mai reușit costum eco au primit elevii Bogdan Iosif Mihăică (clasa a II-a B), pentru un costum popular din material reciclabil, și Silvia Fărcășel (clasa a V-a A), pentru o rochie din material reciclabil. Proiectul educativ a fost implementat de un grup de cadre didactice -Maria Andrici, Carmen Simona Dudău, Crenguța Grădinariu, Valerica Aiftincă, Lenuța Ardelianu, Elena Smerea – împreună cu secretara Eugenia Ștefănescu, coordonat de profesoara Camelia Goșman, directoarea unității de învățămînt.

COMENTARII

WORDPRESS: 0