Prima paginăActualitate

Minoră din Dulcești dată dispărută, căutată de polițiști

Minoră din Dulcești dată dispărută, căutată de polițiști

Dimensiune text

UPDATE LUNI, 9 august: În urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, duminică, 8 august, a fost depistată minora de 14 de ani, dispărută la aceeaşi dată, informează IPJ Neamț. Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta s-a aflat pe raza municipiului Piatra Neamț și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Duminică, 8 august, în jurul orei 8.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați de către un bărbat de 37 de ani, din Dulcești, cu privire la faptul că fiica sa, Ionela Denisia Ghimici, în vârstă de 14 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 8 august, în jurul orei 00.00, și nu a mai revenit până în prezent, informează IPJ Neamț.

Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că minora locuiește doar cu bunica sa, părinții acesteia fiind plecați la muncă în străinătate. Semnalmente: înălţime – 1,61 metri, greutate – 58 de kilograme, ochi căprui, păr șaten, lung, constituție atletică. Ca semne particulare, minora prezintă unghia deformată la degetul inelar de la mâna dreaptă și mai multe cicatrici pe antebrațul stâng. La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac negru cu glugă, având în partea din față o inscripție albă, pantaloni tip jeans negri, fiind încălțată cu adidași negri cu roșu.

„Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității de domiciliu și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorei. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0